Սեդրակ Մամուլյան

Սեդրակը 2007 թվականին համախոհների հետ հիմնել է Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման ՀԿ-ն և մինչ օրս հանդիսանում է ՀԿ-ի նախագահ։ 2011թվականից մինչև 2019 թվականները աշխատել է Վալերի Բրյուսովի անվան պետական լեզվահասարակագիտական համալսարանի զբոսաշրջության (Տուրիզմ) բաժնում՝ որպես Ազգային և աշխարհի խոհանոց առարկայի դասախոս։ 2012 թվականին հիմնել է «Արարատյան խոհանոց» ԱՊԸ և «Սեդրակ Մամուլյան»-ի խոհարարական ստուդիան, որը հնարավորություն է տալիս խոհարարական փորձը և ազգային խոհանոցի պատմական ու գործնական հմտությունները փոխանցել եկող սերնդին, ինչպես նաև մասնակցել մի շարք միջազգային խոհարարական մրցույթներին։ 2010 թվականից մինչ օրս վարում է մի շարք խոհարարական հաղորդաշարեր։